Cor de Maria amb La Marató TV3

Un any més La Marató de TV3 ens ofereix l’oportunitat de col·laborar de manera solidària en la investigació científica per tal de millorar la qualitat de vida de la gent que pateix diverses malalties. Aquest any els fons permetran sensibilitzar i donar un important impuls econòmic a la recerca en l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

La nostra escola es suma als diferents actes que es duran a terme a tot Catalunya amb la finalitat de recollir fons i contribuir a aquest projecte.

Nosaltres volem aportar-hi llum i il·lusió. Per això us convidem a que ens acompanyeu a participar en l’encesa de bosses de llum que farem el dia 17 de desembre a les 19h al Passeig de Mar, davant del Monument de la Sardana.marato-tv3

Podeu col·laborar comprant la bossa per valor de 4 euros a la porteria de l’escola a partir del 12 de desembre o el mateix dia al Passeig de Mar a partir de les 18h de la tarda.

Us engresquem a que decoreu la bossa juntament amb els vostres fills/es. Podeu fer-hi un dibuix o escriure-hi un missatge encoratjador.

Us esperem el dissabte 17 de desembre amb un objectiu: IL.LUMINEM AMB EL COR LA MARATÓ!

 

Atentament,

Equip Educatiu Cor de Maria