Educació Secundària

Preinscripció Educació Secundària Obligatòria (ESO)

 

Informació referent a la preinscripció Educació Secundària Obligatòria (ESO) del curs 2024-2025 de l’escola Cor de Maria Blanes

L’Escola Cor de Maria Blanes està compromesa amb l’educació integral dels estudiants durant l’etapa de l’Educació Secundària Obligatòria (ESO). Entenem que aquesta fase és crucial per al desenvolupament acadèmic, emocional i social dels adolescents. Per aquest motiu, oferim un enfocament educatiu que va més enllà dels coneixements acadèmics tradicionals, incidint també en l’adquisició de competències vitals per al futur dels estudiants.

A la nostra escola, creiem en la potenciació del talent individual de cada estudiant, oferint un ambient d’aprenentatge ric i divers, on cada adolescent pot explorar els seus interessos i habilitats. Això inclou un enfocament especial en les habilitats lingüístiques, matemàtiques, científiques i tecnològiques, així com en les arts i l’educació física.

La innovació i l’ús de noves tecnologies són fonamentals en la nostra metodologia d’ensenyament, proporcionant als estudiants les eines necessàries per afrontar els reptes del segle XXI. El nostre equip d’educadors, altament qualificat i dedicat, ofereix un acompanyament personalitzat, assegurant que cada estudiant rebi l’atenció i el suport necessaris per aconseguir els seus objectius i màxim potencial.

 

Procés de preinscripció Educació Secundària Obligatòria (ESO)

 

La Preinscripció Educació Secundària Obligatòria ja està oberta i el procés és senzill i transparent. Oferim tota la informació necessària sobre el procés de preinscripció, els requisits i els passos a seguir. A l’Escola Cor de Maria Blanes, estem dedicats a oferir una educació de qualitat que prepara els estudiants per a èxits futurs, tant en l’àmbit personal com professional. Animeu-vos a unir-vos a la nostra comunitat educativa on cada estudiant és valorat i pot assolir grans fites!

Normativa del cicle d'ESO

Disciplina d'ESO

icon-car.png
Cor de Maria - Blanes

s'està carregant el mapa - espereu...

Cor de Maria - Blanes 41.679763, 2.795280

Segueix-nos a: