fundació-Riera-i-gubau

Joan Riera i Gubau, nascut a Santa Coloma de Farners, va forjar una fortuna els anys quaranta i va fer la Generalitat de Catalunya hereva única de tots els seus béns perquè els estudiants de Santa Coloma i comarca estudiessin anglès i poguessin realitzar estudis superiors també en llengua anglesa.

D’acord amb aquesta voluntat, la Fundació que gestiona el llegat ofereix beques d’estudi per a estades d’estiu i postgraus a l’estranger. Les beques van dirigides a joves estudiants i universitaris de Santa Coloma de Farners i la comarca de la Selva.

Hi ha quatre modalitats i les beques de la modalitat A estan destinades a joves d’entre 14 i 18 anys que vulguin perfeccionar la llengua anglesa en una institució educativa dels Estats Units, Anglaterra o Irlanda durant un mínim de 15 dies per al joves d’entre 14 a 16 anys, i de 30 dies per als de 16 a 18.

IMG_0072

Elisabet Ardanuy i Queldra, 4t ESO.

La nostra alumna de 4t d’ESO, Elisabet Ardanuy i Queldra, aconsegueix estar entre els afortunats i guanya una beca per aprendre anglès a l’estranger. Enhorabona, Elisabet!

Well done, Elisabet! You deserve it and we hope you make the most of it!