Amb aquest escrit volem agrair al col·legi Cor de Maria la seva constant participació amb les activitats de Càritas Interparroquial de Blanes.

L’escola i concretament l’alumnat de 3r d’ESO va portar íntegrament el Gran Recapte de Nadal, en el supermercat Supeco, recollint prop de 1000k d’aliments, a més dels quilos que es recullen en la mateixa escola.

La participació de l’escola en el projecte “Una joguina per compartir” va se tot un èxit i va permetre fer un obsequi de ” El Tió” als 106 nens i nenes de 0 a 12 anys, fills de les alumnes alfabetització.

Tot això sense entrar en els elogis cap al vostre alumnat que rebem dels responsables de les activitats del “Servei Comunitari”.

 Felicitacions al vostre alumnat i a tot el claustre que ens obre les aules i ens permet explicar què i qui és i què fa Càritas a Blanes. No vull oblidar a l’AMPA, que sense la seva empenta res és possible. 

Càritas Interparroquial de Blanes i concretament l’àrea de cultura  us encoratgem a seguir per aquest camí de servei als altres i sempre ens tindreu a la vostra disposició.

Salvador Pont.

Caritas Cultura.