Concurs d'oratòria 2015: Fundació Riera Gubau | El Bruc

El Concurs d’Oratòria en llengua anglesa de la comarca de la Selva és un concurs  promogut per la Fundació Privada Catalana per a l’Ensenyament de l’Idioma Anglès i l’Educació en Anglès i el Fons Joan Riera i Gubau per impulsar l’aprenentatge de la llengua anglesa mitjançant diferents programes pels alumnes de la comarca de la Selva.

Hem començat aquest nou trimestre amb la notícia que l’Ariel Vidal Adell, un dels nostres alumnes, ha estat finalista d’aquest últim  Concurs d’Oratòria ja que, afortunadament, els textos i enregistraments es van poder finalitzar i presentar tot just abans del confinament al març.

El grup d’alumnes, principalment format per alumnes de 1r d’ESO,  va treballar molt per dur a terme aquesta tasca. Van estar treballant en un discurs  sobre el tema proposat: ‘Què vull ser quan sigui gran’, i, van sortir uns textos realment excel·lents.

Volem felicitar a l’Ariel i els altres participants de l’escola pel seu esforç i dedicació.