Aturada de País

Benvolgudes i benvolguts,

Des de la Taula per la Democràcia, entitat composta per diverses institucions socials, sindicals i empresarials, s’ha convocat una Aturada de País per a demà, dia 3 d’octubre.

Les escoles Cor de Maria – Sant Josep, des del seu caràcter propi d’escoles catalanes i, com a escoles que varen patir ahir el setge emocional, en ser alguns dels nostres centres seu electoral, que va suposar l’ambient en el qual es va desenvolupar el Referèndum de l’1 d’octubre, no podem fer una altra cosa que sumar-nos a aquesta convocatòria.

No obstant, i per aquest motiu, les escoles disposaran dels serveis mínims decretats pel Departament d’Ensenyament i que són els mateixos que queden recollits en la convocatòria de vaga general ha estat publicada en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya segons l’Ordre TSF/224/2017, del 29 de setembre, i que garanteix els serveis que es consideren essencials.

Si malgrat complir amb els serveis mínims establerts consideréssim que no es pot garantir la seguretat de l’alumnat, ho posarem en coneixement de les famílies per a què actuïn en conseqüència.

 

Moltes gràcies per la seva comprensió i col·laboració

 

Atentament,

La Titularitat i l’Equip Directiu

Barcelona, 2 d’octubre de 2017

Compartir