Recepta de la felicitat

Us presentem la recepta de la felicitat escrita per l’alumna Anna Jové de 4t d’ESO.

 • 2 Kg de records
 • 3 cullerades d’esperança
 • 8 llaunes d’amor
 • 1 tassa de bogeria
 • 100 g de paciència
 • 20 paquets d’alegria
 • Una cullerada de comunicació (opcional)
 1. Primer de tot, neteja bé els records i treu-li aquella part que estiguin fetes malbé. Si mentre que fas això recordes tots els moments que amb les persones que t’importen, has rigut fins que no podies més, el resultat serà millor.
 2. Renta amb aigua els paquets d’alegria i reparteix-los en parts iguals. A cada trosset d’alegria, afegeix-li una mica de bogeria i d’esperança.
 3. Fica tots els ingredients en un bol i remeneu-ho bé, que cap ingredient destaqui més que els altres.
 4. Utilitza la teva imaginació per fer figures amb aquesta pasta que hem fet anteriorment.
 5. Fica-ho al forn i que es vagi fent poc a poc.
 6. Després d’un quart d’hora, deixa que es refredi i per sobre afegeix-li petites racions d’amor, intentant que no quedin parts amuntegades.
 7. Ara que ja has acabat la recepta, comparteix-la amb els teus amics i familiars, així junts ho passareu millor!
 8. Si vols que duri per sempre, afegeix-li una cullerada de comunicació.

Anna Jové
4 ESO A

#AmbelCoraCasa

Benvolgudes famílies i alumnes, 

En aquests dies de tancament a casa, segur que heu tingut temps de fer un munt de coses! Hem pensat que com que no ens veiem, podríeu explicar-nos què esteu fent amb alguna fotografia o vídeo. Es tractaria de pujar-ho al Facebook i/o Instagram i etiquetar-nos (@cordemariablanes) amb el #ambelCoraCasa i així serà la manera de fer-nos companyia.

Pels que teniu comptes privats a les xarxes, envieu-nos l’experiència que vulgueu compartir a través d’un missatge directe a Instagram o Facebook adjuntant la foto o vídeo i així, a través del nostre compte, cada dia, les anirem compartint amb tots vosaltres.

Moltes gràcies!

Escola Cor de Maria

Animeu-vos-hi!

Col·legi Cor de Maria Blanes

Tancament de centres

Benvolgudes famílies,

Us adjuntem la carta del Departament d’Educació, seguint instruccions del Departament de Salut i com a mesura excepcional per contenir el coronavirus.

Campanya de donació de sang

Benvolgudes famílies,
Us volem informar que els alumnes de tercer d’ESO de l’optativa d’emprenedoria participarem el dijous 12 de març a la campanya de donació de sang que tindrà lloc a la Biblioteca Comarcal de Blanes de 16:00 a 20:00 hores. Ens faria molta il·lusió que us animéssiu a participar i ajudar els qui més ho necessiten. Aquest esdeveniment comptarà amb els professionals del Banc de Sang de Catalunya ja que ells s’encarregaran d’extreure la sang i després distribuir-la. Aquests dies estarem pel centre repartint fullets amb tota la informació.
Recordeu que amb una donació pots salvar vides, tot està a les vostres mans!


Moltes gràcies per la vostra atenció.
Els alumnes d’emprenedoria de 3r d’ESO.