Xerrada Virtual “Els vincles famílies-escola en context de COVID”

Benvolgudes famílies,

Des de la Fundació Educativa Cor de Maria ens plau convidar-vos a la xerrada en directe (webinar) “Els vincles famílies-escola en context COVID”, a càrrec de la mestra i pedagoga, Anna Ramis.

La situació que estem vivint ens porta a establir noves relacions que són una bona oportunitat per enfortir vincles de confiança, d’aquests vincles i de com poden ajudar-nos a millorar l’educació dels vostres fills i filles, en parlarem en aquesta conferència en directe.

La xerrada tindrà una duració d’uns 45-50 minuts i tindrem una estona final per a recollir els comentaris, preguntes o dubtes dels participants que podreu intervenir-hi a través del xat.

Us adjuntem l’enllaç per a la INSCRIPCIÓ (gratuïta)

Inscripcions fins el dia 25 de novembre a les 15h.

Farem difusió a través de les xarxes socials i del nostre web on també hi trobareu l’opció per a inscriure-us.

Esperem que sigui del vostre interés.

Salutacions;

Fundació Educativa Cor de Maria

Expressió escrita -Llengua Catalana 4t ESO

Compartim amb tots vosaltres l’expressió escrita de l’Alba Ribas de 4t ESO A. Esperem que us agradi tant com a nosaltres!

Un viatge diferent

No és necessari moure’t del llit de casa teva per viure una gran aventura així com no cal entrar en una gran máquina que et transporti. Això ho vaig descobrir de bona mà aquella tarda, quan vaig deixar volar la imaginació mentre entrava en un món fantàstic a través del millor invent transportador: un bon llibre.

Un gran bosc verd, ocells de colors xiuxiuejant alguna cançoneta, un cel blau lluent i un riu d’aigües transparents m’envoltaven. Aquell mateix dia, el meu desig s’havia complert, havia viatjat a Indonèsia per perdre’m entre multituds de paisatges i no tornar mai.

Caminava sobre la sorra més fina que mai hagués pogut imaginar; una gran varietat de flors i un parell d’esquirols eren els únics que m’acompanyaven en aquest viatge.

El meu destí, una gran platja d’aigua turquesa i sorra blanca que m’esperava quan creués l’últim arbre; ja podia olorar la brisa marina quan, de sobte, el cel es va ennuvolar i un fort llamp va ficar els meus pèls de punta. Una sensació d’intranquil·litat va recórrer el meu cos i així és com el meu somni es va tornar un malson.

El bosc va començar a desaparèixer, els ocells van volar lluny i tot va quedar en un color negre desesperant.

Estava atrapada, no em podia moure, però la pregunta era: A on? On estava?

I així és com el capítol va acabar, deixant al seu pas una angoixa atemoritzadora i un viatge inacabat al fantàstic món de la lectura.

Autora: Alba Ribas, 4t ESO A.