Xocolatada Solidària

banner xocolatada solidariaSabeu que…?

  • El dia 15 de febrer és el DIA INTERNACIONAL DEL CÀNCER INFANTIL
  • Cada any es diagnostiquen uns 1.200 nous casos de càncer infantil a tot Espanya, més de 200 a Catalunya.
  • El càncer infantil és molt diferent del d’adults. No es pot prevenir i la recerca és l’única via per avançar.
  • Gràcies a la recerca, actualment es curen un 80% dels casos, però per a molts nens i nenes la malaltia encara no té cap solució. El 20% dels infants afectats no supera la malaltia.
  • Un nen no és un adult petit. Necessita fàrmacs i tractaments específics per lluitar contra la seva malaltia, però no és rendible desenvolupar-los comercialment.
  • La immensa majoria dels recursos públics i privats que es destinen a la investigació del càncer se centren en el càncer d’adults, mentre que els nens són els grans oblidats.
  • L’Hospital Sant Joan de Déu disposa d’un laboratori d’investigació del càncer infantil, format per un equip de més de 30 professionals. Més del 70% del seu pressupost prové de les donacions privades d’entitats i persones solidàries que el fan possible.

La nostra escola es vol adherir a la recollida de fons destinats a la recerca d’aquesta malaltia fent, el proper dilluns 19 de febrer a les 17h, una xocolatada solidària. Es tracta que entre tots, col·laborem comprant un got de xocolata calenta i melindros, contribuint així a fer que la investigació del càncer infantil continuï endavant. Els beneficis obtinguts seran íntegrament donats a l’Hospital Sant Joan de Déu el qual els destinarà a aquesta causa.

Us esperem el proper dilluns 19 a les 17h a les paradetes del pati de l’escola.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

Col·legi Cor de Maria

Compartir