Benvolgudes famílies,

Després d’hores assajant, discutint, arribant a acords, escoltant, volent  tenir la raó i que no ens la donin, de passar nervis, de relaxar-nos, de riure, de planificar, d’equivocar-nos i de….passar-ho bé; hem preparat un festival que ens agradaria compartir amb tots vosaltres.

Per tal de poder gaudir de l’espectacle amb tranquil·litat, no patir a l’hora de comprar les entrades i aconseguir que tothom pugui seure, hem fet algun canvi d’organització.

Es faran dues sessions: una el dia 17 de desembre  a les 20:00 i l’altra a la mateixa hora del 18 de desembre. Aquest any la primera sessió serà per les famílies dels alumnes dels grups A: 1rA, 2nA , 3rA i 4tA; i la segona per les famílies dels grups B: 1rB, 2nB, 3rB i 4tB. Els dos dies ballaran tots els alumnes.

Les entrades es compraran als tutors i cada família podrà comprar un màxim de tres entrades. Els tutors tindran un registre de les entrades i podran oferir les que sobrin a aquelles famílies que en necessitessin  més.

Cadascuna de les sessions tindrà entrades d’un determinat color i no es podrà accedir a la primera sessió amb entrades que corresponguin a la segona i a l’inrevés. Des de l’escola demanem la vostra col·laboració i comprensió per tal d’afavorir la celebració d’aquests festivals.

El festival és un treball cooperatiu de tots els alumnes de secundària amb l’objectiu d’ajudar els companys de quart d’ESO a costejar el viatge de final de curs. Per això us demanem una col·laboració de 3 € per cada entrada, la qual inclou una participació pel sorteig d’una “paletilla” ibèrica.

Moltes gràcies a tots per la vostra col·laboració.

Atentament,

Equip Educatiu