Centre concertat per la Generalitat de Catalunya 972333087 [email protected]

Benvolgudes famílies,
Com ja sabeu, l’escola participa cada any en diverses iniciatives solidàries en col·laboració amb Càritas. Ara que estem arribant a final de curs, us demanem que us adheriu a la campanya de recollida de diferent material per fer front a la demanda, cada cop més creixent, d’aquelles famílies que es troben en situació de precarietat econòmica.


El que es pretén és fomentar la solidaritat envers les persones que passen necessitat i que tenen veritable dificultat per procurar-se aquelles necessitats més bàsiques. Enguany, aquest tipus de campanyes són, potser, més necessàries que mai.


Us agraïm d’entrada la vostra col·laboració apel·lant a la difícil situació per la qual estan passant moltes famílies i alhora, sent conscients de l’esforç que suposa participar solidàriament en aquest tipus d’iniciatives.

Per tal d’organitzar la recollida us demanem que, a partir de la setmana vinent, porteu de manera voluntària el següent:

Setmana 1 del 24 al 28 de maig:
Menjar, preferentment infantil: Llet en pols dels números 1 i 2, papilles de cereals, potets, galetes, etc. També seran benvinguts tot tipus d’aliments habituals (llet, sucre, oli, conserves, etc).

Setmana 2 del 31 de maig al 4 de juny:
Roba infantil de 0 a 12 anys.

Setmana 3 del 7 a l’11 de juny:
Joguines que estiguin en un bon estat de conservació.

Caldrà que tot allò que vulgueu portar ho doneu als vostres fills i filles dins de bosses de plàstic tancades amb un nus i que ells mateixos ho deixin a la taula que hi haurà preparada a l’entrada de l’escola.
Aquesta campanya compta amb la participació dels alumnes de 3r d’ESO que la plantejaran com a part del seu treball dins del projecte del Servei Comunitari.

Moltes gràcies per endavant,
Col·legi Cor de Maria de Blanes
Alumnes de 3r d’ESO