Centre concertat per la Generalitat de Catalunya 972333087 [email protected]

Benvolgudes famílies,

Els propers divendres 15 i dilluns 18 d’octubre les 9 escoles de la Fundació Educativa Cor de Maria realitzarem un recapte d’aliments. Sabíeu que l’any 2018, 821 milions de persones (1 de cada 10) patien fam al món?

Coincidint amb el Dia mundial de l’alimentació i el Dia internacional contra la pobresa volem treballar i fer visible l’Objectiu de Desenvolupament Sostenible número 2: “Fam zero”. La iniciativa consisteix en portar a l’escola aliments com ara: llet, arròs, oli, pasta, cereals, conserves… De tal manera que puguem recollir tants quilos d’aliments com sigui possible i posteriorment fer la donació a Càrites, una entitat de la ciutat a qui segur que li anirà molt bé la nostra ajuda.

La vostra col·laboració és molt més que diners; és esperança.

Salutacions cordials,

Escola Cor de Maria Blanes